Suomen Mobiilimurskaus Oy – Puusta uutta energiaa!

Murskaustyön hoidamme siirrettävillä ja tehokkailla kaksiomurskaimilla. Materiaaliksi käyvät esimerkiksi kannot, risut, kierrätyspuut, rakennuspuujäte ja metsäteollisuuden puupohjaiset sivutuotteet. Syntyvä energiamurske voidaan hyödyntää polttoenergia- uusiokäytössä tai kompostoinnissa. Erotamme materiaalista metallin murskauksen yhteydessä.

Videot

Katso esittelyvideot toiminnastamme

Bioenergian pioneeri

BIOENERGIAN PIONEERI

Suomen Mobiilimurskaus Oy on joensuulainen yritys, mutta varikkomme sekä toimistomme sijaitsevat Kiihtelysvaarassa. Yritys on tehnyt vuosien ajan merkittävää pioneerityötä bioenergian käytön lisäämiseksi Itä-Suomen alueella.

Mobiilimurskaus - Laadukas kalusto

LAADUKAS KALUSTO

Doppstad 910 suurtehohakkurilla voidaan hakettaa jopa metrin paksuisia tukkipuita mutta pääasiassa haketamma rankapuuta. Seulalla seulomme metsäkannoista hiekka ja multa ainekset pois sekä 2015 loppukesässä tulossa kivien erottelu.

Suomen Mobiilimurskaus - luotettavaa työtä

LUOTETTAVAA TYÖTÄ

Asiakkaitamme ovat esimerkiksi suurteollisuuden sellu-, paperi- ja vaneritehtaat, sahat, jäteasemat, kierrätyspuulaitokset, kunnat, purku-urakoitsijat ja bioenergiayhtiöt. Toimimme Itä-suomen, Savon ja Kymeen alueella. 

Syntyvä energiamurske voidaan hyödyntää polttoenergia- uusiokäytössä tai kompostoinnissa. 

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

PITKÄ KOKEMUS

Suomen Mobiilimurskaus Oy perustettiin vuonna 2004 Joensuun Kiihtelysvaarassa. Yrittäjänä toimii Timo Tahvanainen. Timolla on n.20 vuoden kokemus kuljetusalan yrittäjänä toimimisesta.